Metrelerce yüksekte temizlik yaptılar
İstanbul Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan özel bir hastanenin camlarını temizlemek için çatıdan iple sarkan 6 temizlik işçisinin metrelerce yükseklikte ölümle dansı yürekleri ağza getirdi.Gaziosmanpaşa'da dün öğle saatlerinde işlek bir caddede yaşanan o
Yayınlanma:
İstanbul Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan özel bir hastanenin camlarını temizlemek için çatıdan iple sarkan 6 temizlik işçisinin metrelerce yükseklikte ölümle dansı yürekleri ağza getirdi.
Gaziosmanpaşa'da dün öğle saatlerinde işlek bir caddede yaşanan olay, görenleri hayrete düşürdü. Yapımı tamamlanan özel bir hastanenin camlarını temizlemek için çatıya bağlı olan iple aşağıya sarkan 6 işçi, yürekleri ağza getirdi. Güvenlik tedbirlerinin alınmasına rağmen işçilerin metrelerce yükseklikte çalışmaları korkuttu. Yalnızca çatıya bağlı olan ipleriyle havada kalan işçilerin ölümle dansı görenleri korkuttu.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.