Meteoroloji'den sevindirecek sıcak haber!

Yağışlı geçen soğuk günlerin ardından Meteoroloji'den güzel haber geldi. Yağışlar yerini açık havaya bırakırken Marmara'da hava sıcaklıkları 25 dereceye yükselecek...İstanbul'da güneş kendini yeniden gösteriyor. Sıcaklık yükselecek 19 derece, sonraki günl

Meteoroloji'den sevindirecek sıcak haber!

Yağışlı geçen soğuk günlerin ardından Meteoroloji'den güzel haber geldi. Yağışlar yerini açık havaya bırakırken Marmara'da hava sıcaklıkları 25 dereceye yükselecek...

İstanbul'da güneş kendini yeniden gösteriyor. Sıcaklık yükselecek 19 derece, sonraki günlerde ise 20 dereceyi aşacak.

Ankara da açıyor ama yine soğuk 15 derece. İzmir güneşli, sıcaklık 22 dereceye yükselecek.

Bursa ve Adana'da yağışlar kesiliyor, hava güneşli, Bursa 20, Adana 26 derece.

MARMARA'DA HAVA SICAKLIKLARI 25 DERECEYE YÜKSELECEK

Marmara'da önümüzdeki günlerde hava güneşli, sıcaklıklar önce 20 derece, Pazartesi'den itibaren ise 25 dereceye doğru yükselecek.

İç Anadolu'da yağışlar kesiliyor ama hava 1 gün daha soğuk, sıcaklık 15 dereceyi geçmiyor, gece de ayaz var. Daha ılık hava ise Pazartesi günü gelecek.

Ege güneşli, Pazar günü hava Cumartesi'den 3 derece daha yüksek, Muğla 21, Kütahya 16 derece. Pazartesi hava daha da ılık olacak.

Akdeniz'de bulutlar Pazar günü tamamıyla dağılıyor, rüzgar yeniden ılık esmeye başlayacak, sıcaklık Antalya'da 25 derece. Güneydoğu az bulutlu, sıcaklık 3-4 derece yükselecek, 20 dereceyi aşıyor.

Doğu Anadolu 1 gün daha soğuk, Erzurum 9 derece, yükseklere kar yağabilir, Van ve Hakkari'de ise sağanak yağmur var.

Karadeniz'de Ordu- Artvin arasında yağmur devam ediyor, hava soğuk, Trabzon 16 derece. Bolu, Zonguldak-Sinop arasında ise güneş görülmeye başlayacak ama ısınma Pazartesi günü olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem