Meteoroloji 14 il için uyarı verdi!

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü gece yarısı yaptığı açıklamada, Karadeniz'de tam fırtına, Batı ve Orta Akdeniz'de fırtına beklendiğini duyurdu.Bu sabah yapılan açıklamada da öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Ordu

Meteoroloji 14 il için uyarı verdi!

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü gece yarısı yaptığı açıklamada, Karadeniz'de tam fırtına, Batı ve Orta Akdeniz'de fırtına beklendiğini duyurdu.

Bu sabah yapılan açıklamada da öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Ordu ve Giresun, akşam saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, İnebolu ile gece saatlerinde Trabzon, Rize, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde de kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Aşırı yağış ve fırtına için gerekli önlemlerin alınması istendi

 KARADENİZ'DE TAM FIRTINA, BATI VE ORTA AKDENİZ'DE FIRTINA BEKLENİYOR

 Halen Batı Karadeniz'de batı ve güneybatı, batısı kuzeybatı yönlerden esen 7 ila 9 kuvvetinde ( 60- 90km/s) kuvvetli fırtına, öğleden sonra 8 ila 10 kuvvetinde (75-100km/s) tam fırtına'ya, Doğu Karadeniz’in batısında öğle 6 ila 8 kuvvetinde (50-70km/s) fırtına, akşam 8 ila 10 kuvvetinde (75-100km/s) tam fırtına’ya, doğusunda gece 6 ila 8 kuvvetinde (50-70km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Batı Akdeniz’de kuzeybatıdan, Orta Akdeniz’de güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-70km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem