Mesut Özil'den yatak odası pozu

Görüntü otel odasından          Dört yıl önce müzik dünyasına adım atan Ebru Polat ile dünyanın en pahalı futbolcusu unvanını taşıyan Mesut Özil’in aşkı, sonunda belgelendi. Çoğu kişinin ihtimal vermediği bu ilişki, Özil’in ağabeyinin düğününden hemen son

Mesut Özil'den yatak odası pozu

Görüntü otel odasından         

Dört yıl önce müzik dünyasına adım atan Ebru Polat ile dünyanın en pahalı futbolcusu unvanını taşıyan Mesut Özil’in aşkı, sonunda belgelendi. Çoğu kişinin ihtimal vermediği bu ilişki, Özil’in ağabeyinin düğününden hemen sonra Almanya’daki bir otel odasında çektirdikleri fotoğrafla deşifre oldu..

Ailesiyle tanıştırdı     

Real Madrid’in bonservis bedelini 250 milyon euro olarak açıkladığı Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, ağabeyi Mutlu Özil’in Almanya’daki düğününe Ebru Polat ile katılarak onu ailesiyle tanıştırdı. Düğün sonrası kaldıkları otele giden çiftin yatakta çektirdikleri fotoğraf, bu sürpriz aşka ihtimal vermeyenleri şaşırttı.

Ibiza’ya gidecekler    

Ebru Polat ile Mesut Özil’in, Polat’ın doğum gününü birlikte kutlamak için önümüzdeki günlerde Ibiza’ya gitmeyi planladıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler