Merve Boluğur'un kına gecesi

Yaklaşık 6 aylık bir ayrılığının ardından tekrar bir araya gelen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç geçtiğimiz aylarda evlilik kararı almıştı. Düğün için geri sayım yapan Boluğur'un kına gecesi Emirgan'daki bir mekanda gerçekleşti. KAFTAN GİYDİ Önce beyaz bi

Merve Boluğur'un kına gecesi

Yaklaşık 6 aylık bir ayrılığının ardından tekrar bir araya gelen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç geçtiğimiz aylarda evlilik kararı almıştı. Düğün için geri sayım yapan Boluğur'un kına gecesi Emirgan'daki bir mekanda gerçekleşti.

KAFTAN GİYDİ

Önce beyaz bir elbise giyen Boluğur, gecenin ilerleyen saatlerinde geleneksel bir kına gecesi kıyafeti olan kaftan giydi.

Görkemli bir kına gecesi organize edilen Boluğur, kaftanın başına taktığı taçla tamamladı. Bu kıyafet akıllara güzel oyuncunun Muhteşem yüzyıl dizisinde canlandırdığı Nurbanu karakterini getirdi.

PELİN DE KINAYA GELDİ

Geceye Boluğur'un yakın arkadaşı Pelin Karahan ve Ceylan Çapa, Eliz Sakuçoğlu gibi isimler katıldı. Davetliler gecenin fotoğraflarını #merveninkinasi hashtag'iyle Instagram'dan paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler