Mert Fırat'ın tedirgin anları

Ünlü oyuncu Mert Fırat geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu röportajda ”Evet bir sevgilim var ve ilişkimiz çok iyi gidiyor onu sizinle tanıştırmak için daha çok erken henüz böyle bir şeye hazır değil” dediği yönetmen sevgilisi Gülşah Hanım ile geçtiğimiz a

Mert Fırat'ın tedirgin anları

Ünlü oyuncu Mert Fırat geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu röportajda ”Evet bir sevgilim var ve ilişkimiz çok iyi gidiyor onu sizinle tanıştırmak için daha çok erken henüz böyle bir şeye hazır değil” dediği yönetmen sevgilisi Gülşah Hanım ile geçtiğimiz akşam Cihangir’de bir kafenin bahçesinde baş başa otururlarken görüntülendi.

Magazin muhabirlerini fark eden Mert Fırat sevgilisi Gülşah Hanım’ı alel acele masadan kaldırarak görüntü alınmasını engelledi.

TELEFON BAHANESİYLE KAÇTI

Fırat ve sevgilisi oturdukları kafenin iç mekanına geçerek uzun bir süre kaçma planları yaptılar. Hareketlerinden bu duruma çok sıkıldığını belli eden Mert Fırat bir ara telefon gelmiş gibi yaparak mekanın yan bahçesinden koşar adımlar ile kaçtı.

Fırat’ın ardından hemen masadan kalkan sevgilisi Gülşah Hanım koşar adımlar ile aracını park ettiği otoparka yöneldi. Görüntü alınmaması için yüzünü saklamaya çalışsa da başarılı olamadı. Gelen telefona cevap vererek otoparktan hızlı bir şekilde ayrılarak Cihangir’i terk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem