Mercedes'li polis!

3 adet Mercedes marka otomobil, bir firma tarafından Beyoğlu Emniyeti Müdürlüğü'ne verildi. Yeni araçların emniyet filosuna katılması nedeniyle Taksim Meydanı'nda tören düzenlendi. Törende konuşan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım, "Yeni araçları

Mercedes'li polis!

3 adet Mercedes marka otomobil, bir firma tarafından Beyoğlu Emniyeti Müdürlüğü'ne verildi. Yeni araçların emniyet filosuna katılması nedeniyle Taksim Meydanı'nda tören düzenlendi.

Törende konuşan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım, "Yeni araçlarımız, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki Önleyici Hizmetler Amirliği'nde kullanılacak. İstiklal Caddesi'nde görev yapacaklar ve takviye edilen bu üç araçla birlikte, Beyoğlu ilçesinde araç sayısı 36'ya yükselecek" dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Lüks araçlar, törenin ardından İstiklal Caddesi'nde mini bir gezinti yaptı. Yeni araçlara büyük ilgi gösteren vatandaşlar, "Gerçekten çok modern. Buraya çok turist geliyor. Bu yüzden çok iyi oldu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler