Memura yeni zam teklifi!

 Hükümet ile memur konfederasyonları arasında yapılan zam pazarlığında hükümet 2012 yılı için memur maaşlarına yüzde 3.5+3.5 zam önerisinde bulundu. Kamu İşveren Heyeti, 2013 yılı için yaptığı yüzde 2+3'lük zam teklifini ise korudu. Memur konfederasyonlar

Memura yeni zam teklifi!

 

Hükümet ile memur konfederasyonları arasında yapılan zam pazarlığında hükümet 2012 yılı için memur maaşlarına yüzde 3.5+3.5 zam önerisinde bulundu. Kamu İşveren Heyeti, 2013 yılı için yaptığı yüzde 2+3'lük zam teklifini ise korudu.

 

Memur konfederasyonları ile hükümet arasında, memurların 2012 ve 2013 yıllarına ilişkin mali ve sosyal haklarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinin sekizinci ve son oturumu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndaki Reşat Moralı Toplantı Salonu'nda başladı. Oturumda Kamu İşveren Heyeti'ne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kamu Görevlileri Sendikaları Heyeti'ne ise Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu başkanlık yapıyor.

 

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda, hükümetin 2012 yılı için memur maaşlarına daha önce teklif ettiği yüzde 3+3'lük zam teklifini revize ederek, yüzde 3.5+3.5'a yükselttiği, 2013 yılı için yaptığı yüzde 2+3'lük zam teklifini ise koruduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler