Memura 843 lira bayram parası!

Türkiye Kamu – Sen Başkanı İsmail Koncuk, hüküme ile zam pazarlığı öncesinde bazı talepte bulunacakları istekleri açıkladı. Kamu çalışanları için bu istekleri Koncuk şöyle açıkladı:“Memur maaşlarını oluşturan bütün kalemlerle ek ödeme, döner sermaye, ek d

Memura 843 lira bayram parası!

Türkiye Kamu – Sen Başkanı İsmail Koncuk, hüküme ile zam pazarlığı öncesinde bazı talepte bulunacakları istekleri açıkladı. Kamu çalışanları için bu istekleri Koncuk şöyle açıkladı:

“Memur maaşlarını oluşturan bütün kalemlerle ek ödeme, döner sermaye, ek derk, fazla mesai, ikramiye gibi tüm ödemeler emekli keseneğine dahil edilmeli.Tüm kamu görevlilerinin ve emeklilerinin maaşlarına 1 Ocak 2014'ten geçerli yüzde 10, 1 Temmuz 2014'ten itibaren de ilaveten yüzde 10 zam yapılmalı.2015 yılı içinde aynı şekilde tüm kamu görevlilerine ve emeklilerine birinci ve ikinci aylık dilimlerde ayrı ayrı yüzde 10'ar (yüzde 10+10) zam yapılmalı. Yılda iki kez dini bayramlar öncesinde tüm kamu görevlilerine 843 lira tutarında 'bayram ikramiyesi' ödenmeli.Kalkınmada öncelikli yörelerde çalışan personel için mahrumiyet yeri ödeneği getirilmeli. Kadro verilmeyen 4C çalışanları ile vekil imam, hemşire, aile sağlığı merkezi çalışanları derhal kadroya geçirilmeli.Ek ders ve nöbet ücretleri artırılmalı, kamu kurum ve kuruluşlarında fiilen öğretmenlik yapan personele de ek ders ücreti, nöbet tutan tüm personele nöbet ücreti verilmeli.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem