Mehmet Ali Brand’ı öldürdüler(!)

 Twitter’de öldü,    Oğlu “ Ölmedi”   Basın Konseyi” Öldü”    Hastane “ÖlmediVehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde yatmakta olan Mehmet Ali Birand’ın sağlık durumu ile ilgili olarak hastaneden son dakika  açıklaması yapıldı.Yaygın olarak yayın yapan İnte

Mehmet Ali Brand’ı öldürdüler(!)

 Twitter’de öldü,    Oğlu “ Ölmedi”   Basın Konseyi” Öldü”    Hastane “Ölmedi

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde yatmakta olan Mehmet Ali Birand’ın sağlık durumu ile ilgili olarak hastaneden son dakika  açıklaması yapıldı.

Yaygın olarak yayın yapan İnternet siteleri bu sabah saat 10 45 itibariyle ünlü Anchorman’in öldüğü haberini okurlarına duyururken Birand’ın  tedavi  gördüğü  Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden saat 11:17 da Birand’ın sağlık durumu ile ilgili olarak "Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir" şeklinde duyuru yapıldı

Sosyal paylaşım Sitesinde Birand’ın öldüğü yazılırken Oğlu Umur Birand Babasının ölmediğini açıkladı ancak Basın Konseyi bu açıklamanın ardından Birand’ın öldüğünü açıkladı. Yapılan çelişkili açıklamalar kafaları karıştırırken son açıklama Ünlü Haber Anchorman’ı Mehmet Ali Birand’ın tedavi gördüğü hastaneden geldi. Hastane yetkilileri ‘Birand’ın yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler