Mehmet Ağar'a erken tahliye

 Susurluk davasında 5 yıla mahkum olan Ağar, serbest kalmaya hazırlanıyor. 3. Yargı Paketi'nden yararlanan Ağar, 25 Nisan'da cezaevinden çıkıyor. Susurluk davasında 5 yıl hapis cezasına mahkum edilen ve bir yıldır cezaevinde olan eski Emniyet Genel Müdürü
Mehmet Ağar'a erken tahliye

 

Susurluk davasında 5 yıla mahkum olan Ağar, serbest kalmaya hazırlanıyor. 3. Yargı Paketi'nden yararlanan Ağar, 25 Nisan'da cezaevinden çıkıyor.
 
Susurluk davasında 5 yıl hapis cezasına mahkum edilen ve bir yıldır cezaevinde olan eski Emniyet Genel Müdürü, eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar, şafak sayıyor.
 
3. Yargı Paketi'nde yer alan ve şartlı tahliyesine bir yıl kalanlara, yarıaçık cezaevine gitmeden 'denetimli serbestlik' imkânı tanıyan düzenleme, Ağar'a da tahliye yolunu açtı.
 
Mehmet Ağar'ın 25 Nisan'da cezaevinden çıkacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir