Meclis'te bayraklı tepki!

MHP TBMM grubu, Lice’de Türk Bayrağı’nın indirilmesini tepki göstererek, Genel Kurulda MHP grup sıralarını Türk bayraklarıyla donattı.Genel Kurul açılır açılmaz söz alan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Lice’de yaşanan olaylara ve Türk bayrağının indiri

Meclis'te bayraklı tepki!

MHP TBMM grubu, Lice’de Türk Bayrağı’nın indirilmesini tepki göstererek, Genel Kurulda MHP grup sıralarını Türk bayraklarıyla donattı.

Genel Kurul açılır açılmaz söz alan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Lice’de yaşanan olaylara ve Türk bayrağının indirilmesine tepki gösterirken, ardından söz alan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır da Türk bayrağının indirilmesine tepki gösterdi.

Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı ise, “Bayrak bizim en önemli hassasiyetimizdir. Toplumsal barışımız ve bayrağımıza yapılan bu saldırıyı şahsım ve başkanlık divanı adına kınıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler