| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 17 Şubat 2015 11:03

Meclis bugün kararacak!

Vekiller bugün Meclis'e koyu renk takım elbiselerle gelecek, TBMM Genel Kurulu kürsüsünden Özgecan'ı anan konuşmalar yapılacak.Ak Parti Grup Başkanvekili Belma Satır yaptığı açıklamada, milletvekilleri olarak yarın koyu renk takım elbise giyerek Meclis'e

Vekiller bugün Meclis'e koyu renk takım elbiselerle gelecek, TBMM Genel Kurulu kürsüsünden Özgecan'ı anan konuşmalar yapılacak.

Ak Parti Grup Başkanvekili Belma Satır yaptığı açıklamada, milletvekilleri olarak yarın koyu renk takım elbise giyerek Meclis'e geleceklerini söyledi.

Satır, Özgecan ile ilgili kınama mesajları vereceklerini, gündemdışı ve yerinden kısa söz taleplerinde Özgecan'ın öldürülmesi olayıyla ilgili duygu ve düşüncelerini, tepkilerini dile getireceklerini söyledi.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!