"Mazlumların her zaman yanındayız"

AK Parti Trabzon teşkilatının Bayırbucak Türkmenlerİ için topladığı yardımlar yola çıktı…   AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için toplanan yardım malzemelerinin olduğu TIR’lar Yıldızlı Mahallesinden yolcu edildi.   AK Parti

"Mazlumların her zaman yanındayız"
AK Parti Trabzon teşkilatının Bayırbucak Türkmenlerİ için topladığı yardımlar yola çıktı…
 
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için toplanan yardım malzemelerinin olduğu TIR’lar Yıldızlı Mahallesinden yolcu edildi.
 
AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Mehmet Atmaca, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Enes Aslan, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Aydın Birinci ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen törenle TIR’lar Hatay’a yola çıktı.
 
Türk milletinin tarihin her döneminde mazlumların yanında olduğunu ifade eden Atmaca, “Önce aziz milletimize ve daha sonra fedakarlık gösteren teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
2 TIR YOLA ÇIKTI 1 TIR DAHA SONRA 
 
İlk olarak 2 TIR’ın yola çıktığını belirten Atmaca, “Yüklü miktarda yardım topladık. Trabzon genelinde vatandaşlarımızın ve teşkilat mensuplarımızın desteği bizleri memnun etti. Yardımlarımız da ağırlıklı olarak kuru gıda, temizlik malzemesi ve giyim eşyaları yer alıyor.  Bu yardımlarımız Hatay’da Bükülmez Sınır Kapısına gidiyor. Orada Kızılay TIR’larına aktarılacak ve sonrasında Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimize ulaştırılacak. 2 TIR’ı yolluyoruz daha sonra 1 TIR yardım daha göndereceğiz. Oradaki kardeşlerimiz çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor ve bir dram yaşanıyor. Biz mazlumun ve mağdurun yanında dün de bugün de olduk ve yarın da olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler