Mark Zuckerberg'ten 5 milyon dolar bağış

Amerika merkezli sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Amerika'ya yasa dışı yollardan giriş yapan göçmenlerin üniversite okumalarını sağlayan bir burs programına 5 milyon dolar bağışladı. "YARDIM EDERSEK ÜLKEMİZ DAHA DA GELİŞECEKTİR

Mark Zuckerberg'ten 5 milyon dolar bağış
Amerika merkezli sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Amerika'ya yasa dışı yollardan giriş yapan göçmenlerin üniversite okumalarını sağlayan bir burs programına 5 milyon dolar bağışladı.
 
"YARDIM EDERSEK ÜLKEMİZ DAHA DA GELİŞECEKTİR"
 
Amerika'nın göçmenler ülkesi olarak kurulduğunu belirten Mark Zuckerberg; "Her ülkeden akıllı ve çalışkan genç bireyleri kabul etmek ve toplumumuzdaki her bireyin tam potansiyeline ulaşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Yeni fırsatlara ulaşmak için yükselecek daha fazla genç göçmene yardım edersek ülkemiz daha da gelişecektir."
 
OBAMA'YA MEKTUP
 
Göçmenlerin eğitim hayatı konusunda yaptığı bu bağışla gündeme gelen Facebook'un kurucusu, 2013 yılında ABD Başkanı Barack Obama'ya, göçmenlerin vize konusunda yaşadıkları sıkıntıları anlatan bir mektup göndermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem