Maria Sharapova, Tenisçi Sevgilisinden Ayrıldı

Resmi olarak, 2013 Mayıs ayından bu yana birlikte olan Rus yıldız tenisçi Maria Sharapova ile Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı."YOLLARIMIZI AYIRDIK"Bulgar basınına konuşan 24 yaşındaki Dimitrov, "Yollarımızı ayırdık.

Maria Sharapova, Tenisçi Sevgilisinden Ayrıldı

Resmi olarak, 2013 Mayıs ayından bu yana birlikte olan Rus yıldız tenisçi Maria Sharapova ile Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı.

"YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Bulgar basınına konuşan 24 yaşındaki Dimitrov, "Yollarımızı ayırdık. Bu zamana kadar harika zaman geçirdik. Maria'ya geri kalan yaşamında ve tenis kariyerinde mutluluklar ve başarılar dilerim. Şimdi tamamen oyunuma odaklanacağım" ifadelerini kullandı.

ARABAYI GERİ İSTEDİ

İddialara göre; ayrılık sebebi Dimitrov'un, Bulgar model Nikoleta Lozanova'yla olan yakın ilişkisi. Futbolcu Valeri Bojinov'un karısı olan Lozanova'yla Wimbledon sırasında Dimitrov'un çok yakın olduğu iddiası Masha'yı sinirlendirirken, Rus yıldızın "Baby Federer"e hediye ettiği Porsche'u geri istediği ve aldığı kaydedildi.

maria-sharapova-tenisci-sevgilisinden-ayrildi-7541836_356_m.jpg

NİŞAN ATMIŞTI

Maria Sharapova daha önce ünlü basketbolcu Sasha Vujacic'le nişanlanmış ancak 2 senelik bir ilişkiden sonra yüzüğü atmıştı.

maria-sharapova-tenisci-sevgilisinden-ayrildi-7541836_5850_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem