Mardin'den acı haber:1 şehit

Mardin'in Midyat ilçesinde karakola açılan ateşte 3 korucu yaralandı, 1 korucu şehit oldu.

Mardin'den acı haber:1 şehit

Şenköy Jandarma Karakolu yakınlarında, dün akşam saatlerinde geçici köy korucularının nöbet değişimi sırasında teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaralanan geçici köy korucuları Halit Coşkun, Rasim Levent ve Mehmet Doğan'ın Midyat Devlet Hastanesindeki tedavisi devam ediyor.

Yaralı korucu Rasim Levent AA muhabirine, nöbet değişimi için gittikleri jandarma karakolu önünde minibüsten indikleri sırada silahlı saldırının düzenlendiğini belirterek, ''Araçtan iner inmez daha ne olduğunu anlamdan saldırıya uğradık. İki farklı yönden ateş açıldı. Ben saldırganların kaç kişi olduklarını görmedim ama arkadaşlarım 3-4 kişi olduklarını görmüşler'' dedi.
Mardin'in Midyat ilçesi Kaymakamı Fatih Akkaya, Şenköy bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığını kaydetti.

Köyünde toprağa verildi
Saldırıda şehit olan 36 yaşındaki geçici köy korucusu Abdülkadir Duruş'un cenazesi Garnizon Komutanlığındaki törenin ardından doğum yeri olan Sarıkaya köyünde toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kaymakam Fatih Akkaya, Garnizon Komutanı Albay Saim Bağcı ve şehidin yakınları katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler