Mardin’de sel can aldı: 1 ölü 6 yaralı!

Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Girmeli mahallesinde akşam saatlerinde DSİ kanalının taşması sonucu evleri su bastı. Taşkın suyun İpek yoluna vurması nedeniyle TIR ve hafif ticari araç suda sürüklendi. Devrilen TIR sürücüsü yaşamını yitirirken hafif tic

Mardin’de sel can aldı: 1 ölü 6 yaralı!

Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Girmeli mahallesinde akşam saatlerinde DSİ kanalının taşması sonucu evleri su bastı. Taşkın suyun İpek yoluna vurması nedeniyle TIR ve hafif ticari araç suda sürüklendi. Devrilen TIR sürücüsü yaşamını yitirirken hafif ticari araçtaki 6 kişi hafif şekilde yaralandı.

Akşam başlayan sağanak yağış sonrası Girmeli mahallesinde bulunan DSİ'ye bağlı su kanalı taştı. Taşkın nedeniyle kanal yakınında bulunan çok sayıda ev ve ahır sular altında kaldı. Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı MARSU ve İtfaiyenin müdahalesiyle ev ve ahırlardaki su tahliye edildi.

TAŞKIN SU İPEK YOLUNU VURDU, ARAÇLAR SÜRÜKLENDİ

Bu arada Girmeli mahallesindeki evlerden sonra taşkın su İpke yolunu vurdu. Bu sırada Nusaybin - Cizre istikametine giden plakası belirlenemeyen Seyithan Aşkın (33) yönetimindeki TIR ile Ziver Aykut yönetimindeki 47 NH 756 plakalı hafif ticari aracı sürükledi. TIR ve Hafif Ticari araç şarampole devrildi. TIR sürücüsü Aşkın kaza yerinde hayatını kaybederken yaralanan 6 kişi Nusaybin İtfaiyesi Arama - Kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Uzun uğraşlar sonucu TIR sürücünün cesedi de olduğu yerden alınarak otopsi için Nusabin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler