Mardin’de çatışma: 2 yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yol kapatan terör örgütü yandaşları ile polis arasında çıkan çatışmada 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Ersoylu ile Mezopotamya mahalleleri

Mardin’de çatışma: 2 yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yol kapatan terör örgütü yandaşları ile polis arasında çıkan çatışmada 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Ersoylu ile Mezopotamya mahalleleri arasında bulunan köprünün üzerinde bir araya gelen yüzleri maskeli göstericiler, taşlarla barikat kurdu. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, gruba dağılmaları için biber gazı ve tazyikli su ile müdahalede etti. Ancak bu sırada polise ateş açıldı. Bunun üzerine çıkan çatışmada, A.Ü. ve Ö.S. adlı iki gösterici yaralandı.

Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan şahıslardan A.Ü.'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler