Mardin’de 10 terörist öldürüldü

Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Nusaybin ilçesinde şu ana kadar 10 teröristin öldürüldüğünü, 2 vatandaşın da hayatını kaybettiğini açıkladı.Mardin Valiliğince, Nusaybin ilçe ilan edilen ve 5'inci gününe giren sokağa çıkma yasağına ili

Mardin’de 10 terörist öldürüldü

Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Nusaybin ilçesinde şu ana kadar 10 teröristin öldürüldüğünü, 2 vatandaşın da hayatını kaybettiğini açıkladı.

Mardin Valiliğince, Nusaybin ilçe ilan edilen ve 5'inci gününe giren sokağa çıkma yasağına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bugün itibariyle yapılan faaliyetler sonucunda, PKK/KCK terör örgütü mensubu 10 şahsın vurularak etkisiz hale getirildiği değerlendirilmektedir. Terör örgütü üyesi olmaktan aranan 3 şahıs yakalanmıştır. 13 vatandaşımız yaralanırken, 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 12 adet tuzaklama bomba düzeneği imha edilmiş, 38 adet barikat kapatılmış, 8 adet perde/branda kaldırılmış, barikat olarak kullanılan 3 TIR ile 1 adet kamyon kaldırılmış ve 1 adet hendek kapatılmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem