Maraton İstanbul'u kilitledi

İstanbul'da neredeyse Maraton İstanbul'da ulaşımı felç etti.

Maraton İstanbul'u kilitledi
İstanbul'da bugün düzenlenecek olan 38. Vodafone İstanbul Maratonu nedeniyle birçok yol trafiğe kapatıldı.

Metrobüs'ün Anadolu yakasında yapılan seferleri ise FSM Köprüsü'nden Söğütlüçeşme'ye çift yönlü olarak durmaksızın sağlandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor AŞ tarafından bu yıl, "15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz" sloganıyla düzenlenecek Vodafone 38. İstanbul Maratonu, 

5 kilometre (yarı maraton) ve 10 kilometre yarışları ile 8 kilometrelik halk koşusu, Anadolu yakasından start alıp, Avrupa yakasında son bulacak. Ayrıca tekerlekli sandalye yarışı da düzenlenecek.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olanlar anısına bu yıl, "15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz" sloganıyla düzenlenecek etkinliğe çok sayıda sporcu ve vatandaşın katılması bekleniyor. Toplam 8 kilometrelik halk koşusu etabına da yine bu amaçla, "Kahramanlar Koşusu" adı verildi. 

Toplam 42 bin 195 metre mesafeli parkuru bulunan maraton ile 15 kilometrelik yarı maraton yarışları, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gişelerine 250 metre mesafede oluşturulacak start noktasından saat 09.00'da başlayacak.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem