Maliye'de genel müdürler gitti

Yolszuluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonun ardından Maliye'deki görev değişiklikleri genel müdür düzeyine ulaştı.17 Aralık sonrası ilk olarak Mali Suçları Araştırma Kurulu’nda (MASAK) Başkan Yardımcısı Faruk Elieyioğlu görevind

Maliye'de genel müdürler gitti

Yolszuluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonun ardından Maliye'deki görev değişiklikleri genel müdür düzeyine ulaştı.

17 Aralık sonrası ilk olarak Mali Suçları Araştırma Kurulu’nda (MASAK) Başkan Yardımcısı Faruk Elieyioğlu görevinden alınmış, 23 Aralık tarihinde de vergi başmüfettişiğine atanmıştı.

Cuma gününden bu yana Muhasebat Genel Müdürü Mehmet Sarıtaş, Gelir Politikaları Genel Müdürü Ünal Tayyan’ın genel müdürlük görevlerinden başka görevlere verildiği öğrenildi. Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürü Selahattin İnci’nin de emekliliğini istediği belirtildi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Özel Kalem Müdürü Abdülhamit Yıldız'ın ise yurtdışında doktora yapmak için müşavirlik kadrosuna geçtiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem