Mahsur kalan 47 yolcu kurtarıldı

Bartın'da otobüste mahsur kalan 47 yolcu kurtarıldı.

Mahsur kalan 47 yolcu kurtarıldı
Sel felaketinde bir otobüste mahsur kalan vatandaşların bulunduğu bölgeye gelen Bartın Valisi Nusret Dirim, “Vatandaşlarımızı kendi imkanlarımız ile kurtardık. Helikoptere gerek kalmadı” dedi.

Bartın’da meydana gelen selin ortasında 47 yolcusu ile mahsur kalan otobüsün bulunduğu bölgeye gelen Bartın Valisi Nusret Dirim, yolcular kurtarıldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Buradaki otobüste mahsur kalan herkesi kurtardık. Otobüste 47 kişi bulunuyordu. Yanında mevcut olan arabalar ile birlikte 54 kişi kurtarıldı. Helikopterin gelmesine gerek kalmadı. Kendi çalışmalarımız ile bu insanlarımızı kurtardık” dedi.

“30 kişilik bir grubun daha mahsur kaldığını öğrendik”

Otobüsün mahsur kaldığı bölgenin yakınlarında mahsur kalan başka bir grubun daha bulunduğunu belirten Vali Dirim, “Bulunduğumuz mevkinin yaklaşık bir buçuk kilometre ilerisinde mahsur kalan yaklaşık 30 kişilik bir grup olduğu bilgisini aldık. Ekiplerimiz ile birlikte bir çalışma yaparak onların da kurtarılması için bütün gayretimizi göstereceğiz. Mahsur kalanlar şu anda kuru bir yerdeler. Bunun ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. En kısa sürede o 30 kişilik grubu da kurtaracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler