Mahsun'un yeni filmi belli oldu

Mahsun Kırmızıgül'ün Halepçe Katliamı sırasında geçen bir hikayeyi anlatacağı yeni filminin adı belli oldu. Kırmızıgül, 'Elma Kokusu' için büyük düşünüyor.İKİ OYUNCUYA TEKLİF GÖTÜRDÜBir kısmını Kuzey Irak'ta çekeceği filmi için hedef büyüten Mahsun Kırmız

Mahsun'un yeni filmi belli oldu

Mahsun Kırmızıgül'ün Halepçe Katliamı sırasında geçen bir hikayeyi anlatacağı yeni filminin adı belli oldu. Kırmızıgül, 'Elma Kokusu' için büyük düşünüyor.

İKİ OYUNCUYA TEKLİF GÖTÜRDÜ

Bir kısmını Kuzey Irak'ta çekeceği filmi için hedef büyüten Mahsun Kırmızıgül, İngiliz oyuncu Jude Law ve Güney Afrikalı aktris Charlize Theron'a teklif götürdü.

Eğer kabul ederlerse Law'u, 'Martin', Theron'u ise savaş muhabiri Emma rolünde izleyeceğiz.

FİLMİN KONUSU

Gazeteci çift Emma'yla Martin'in oğulları Daren'ın mezuniyet töreniyle başlayan filmin ilerleyen bölümlerinde, Daren'ın aslında Baran adında bir Kürt çocuğu olduğu ortaya çıkıyor. Baran, Martin'in yakın arkadaşı; Kürt asıllı Şiar'ın oğlu olduğunu öğreniyor. Şiar, Halepçe'de katledilince Martin ve eşi Baran'ı sahipleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler