Mahmut Aras cinayetinde 12 tutuklama

Adana'da sokak ortasındaki silahlı kavgada 16 yaşındaki çocuğun kafasından yaralanarak 9 gün sonra ölmesine neden olduğu ileri sürülen 12 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde 12 Ekim 2015 tarihinde meyd

Mahmut Aras cinayetinde 12 tutuklama

Adana'da sokak ortasındaki silahlı kavgada 16 yaşındaki çocuğun kafasından yaralanarak 9 gün sonra ölmesine neden olduğu ileri sürülen 12 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde 12 Ekim 2015 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, Dağlıoğlu Mahallesi'nde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satan iki karşıt grup, sokak ortasında silahlarla çatıştı. Bu sırada perdeci babasının yanında çalışan Mahmut Aras (16) adlı çocuk, kavgayı seyrettiği sırada başına isabet eden kurşunla kanlar içinde kaldı. Ağır yaralanan Mahmut Aras, çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, silahlı kavgada yaralanan diğer 3 kişi de çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Ancak Mahmut Aras, tedavi gördüğü Adana Devlet Hastanesi'nde olaydan 9 gün sonra hayatını kaybetti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan hemen sonra iki gruba yönelik operasyonlar başlattı. Polis önce kavgaya karışan birinci gruptan 12 kişiyi gözaltına aldı. Bu şahıslar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. 12 kişiden Turan D., Erhan D., Eyüp E., Abdullah A., Sultan A., Yalçın O. ve Cafer B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yaşı küçük 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis daha sonra şafak vakti ikince kez operasyon yapıp 9 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Bu zanlılardan Cüneyt Ö. (25), Yusuf Ö. (27), Umut Ö. (20), Şiar A. (20) ve Azad A. (25) tutuklanırken, 4 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem