Mahkumlar birbirine girdi

 Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bulunan mahkumlar arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Gölbaşı Kapalı Cezaevi’nde meydana gelen olayda mahkumlardan Abdullah S. ile Yakup K. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çı

Mahkumlar birbirine girdi

 Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bulunan mahkumlar arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Gölbaşı Kapalı Cezaevi’nde meydana gelen olayda mahkumlardan Abdullah S. ile Yakup K. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Yaşanan bu olayın ardından cezaevi yönetimi kavga eden mahkumları uyararak, tartışmalarını sonlandırdı. Cezaevi yönetiminin koğuşlarını değiştireceğini öne süren mahkumlar yine birbirlerine saldırdı. Cam parçalarıyla birbirlerini yaralayan mahkumların kavgasını gardiyanlar ayırdı.

Daha sonra cezaevine çok sayıda asker takviyesi gönderilirken ambulanslar ve itfaiye araçları hazırda bekletildi. Yaralanan 2 mahkûm, cezaevindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla yoğun güvenlik önlemleri altında Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Yakup K. ile Abdullah S.’nin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem