’’Mağdur durumdayız’’

Çocuk oyun alanında yaşanan kimyasal saldırıya ilişkin bir açıklama yapan Develi Restaurant'ın avukatı Zekeriya Güngör, "Aile ile birlikte restoranımız da şirketimiz de mağdur durumdayız. Bizler de olayın takipçisiyiz" dedi.İstanbul Develi Restaurant'ta ç

’’Mağdur durumdayız’’

Çocuk oyun alanında yaşanan kimyasal saldırıya ilişkin bir açıklama yapan Develi Restaurant'ın avukatı Zekeriya Güngör, "Aile ile birlikte restoranımız da şirketimiz de mağdur durumdayız. Bizler de olayın takipçisiyiz" dedi.

İstanbul Develi Restaurant'ta çocuk oyun alanında yaşanan kimyasal saldırıya ilişkin restoranın avukatı Zekeriya Güngör bir açıklama yaptı. Soruşturmanın devam ettiğini bildiren Av. Güngör "Bu olay polis tarafından soruşturuyor. Bu konuda bazı beyanlar yer alıyor. Soruşturma ile ilgili açıklama yapamayacağımızı daha önce de bildirmiştik. Olaydan dolayı hepimiz üzüntü duymaktayız. Ailenin üzüntüsünü de paylaşıyoruz. Restoran olarak elimizden gelen her şekilde kendilerine destek olmaya çalışıyoruz. Aile ile birlikte restoranımız da şirketimiz de mağdur durumdayız. Bizler de olayın takipçisiyiz. Emniyet tarafından bilgi almaya çalışıyoruz. Bizler de elimizden geldiğimiz kadar araştırmalar yapıyoruz" dedi.

Soruşturmada önemli bir aşama kat edildiği kanaatinde olduklarını ifade eden Göngür "Failin tespit edildiğine ilişkin temennimizi dile getirmiştik. Bu huşu yanlış anlaşılmış, failin yakalandığı gibi. Olayın oluş şeklinde restoranımızın herhangi bir kusuru bulunmamaktadır. Bu münferit olayda olayın biçimi ile ilgili detay verdiğimiz takdirde soruşturmanın selametinin etkileneceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

"Saldırgan restoranda çalışan kişinin bir yakını mı?" şeklindeki bir soru üzerine Güngör, "Şu aşamada bununla ilgili paylaşımda bulunamıyoruz. Bu soruşturma sonunda ortaya çıkacak. Bildiğimiz kadar çocuk tedavi altında. Tedavi süreci devam ediyor" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler