Mağaza müdürünü bağlayıp kasayı soydular

Bir market zincirinin ilçedeki şubesinin müdürü Ersin Güven'in Taşköprü Mahallesi Lojmanlar Sokağı'ndaki evine balkon demirlerini kırarak giren zanlılar, ellerini ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getirdikleri Güven'den mağaza kasasının anahtarını ve

Mağaza müdürünü bağlayıp kasayı soydular

Bir market zincirinin ilçedeki şubesinin müdürü Ersin Güven'in Taşköprü Mahallesi Lojmanlar Sokağı'ndaki evine balkon demirlerini kırarak giren zanlılar, ellerini ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getirdikleri Güven'den mağaza kasasının anahtarını ve şifresini aldı.

Daha sonra mağazaya giden zanlıların, kasadaki yaklaşık 40 bin lirayı alıp kaçtığı belirtildi. Şüphelilerin, güvenlik kamerası görüntülerini de beraberlerinde götürdüğü bildirildi.

Olay, kasiyer olarak çalışan Ümran Akça'nın, mağazanın kapalı olması dolayısıyla telefonla ulaşamadığı Güven'in evine gitmesiyle ortaya çıktı.

Çilingir yardımıyla mağazaya giren polis ekipleri, incelemelerde bulundu.

Darbedildiği öğrenilen şube müdürü Güven, hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem