Maden faciasında sahte imza iddiası

Soma’da maden faciası ile ilgili devam eden soruşturma kapsamında savcılıkta ifade veren maden ocağının Genel Müdürü Ramazan Doğru yetki belgesindeki imzanın kendisine ait olmadığını iddia edince denetimli serbestlikten yararlanmak için başvuran Soma Kömü

Maden faciasında sahte imza iddiası

Soma’da maden faciası ile ilgili devam eden soruşturma kapsamında savcılıkta ifade veren maden ocağının Genel Müdürü Ramazan Doğru yetki belgesindeki imzanın kendisine ait olmadığını iddia edince denetimli serbestlikten yararlanmak için başvuran Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Gürkan yeniden savcılıkta ifade vermeye başladı.

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Gürkan, savcılıktaki ifadesinde yönetim kurulu olarak maden ocağındaki bütün yetkilerin Genel Müdür Ramazan Doğru’ya verildiğini belirterek, denetimli serbestlikten yararlanmak istemişti. Genel Müdür Ramazan Doğru ise kendisinin böyle bir yetki belgesinden haberi olmadığını ve imzanın sahte olduğunu öne sürünce Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Can Gürkan hakkında ek gözaltı süresi talebiyle yeniden ifadesi alınmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem