Maçka gözetlenecek!

Trabzon’un Maçka ilçesinde MOBESE sistemi hayata geçiriliyor. Maçka Belediyesinin öncülüğünde kurulacak kamera sistemleri ile hem güvenlik sağlanacak hem de internet üzerinde ilçe seyredilebilecek.    İlçe merkezinde belirlenen bölgelere 40 kameranın kuru

Maçka gözetlenecek!

Trabzon’un Maçka ilçesinde MOBESE sistemi hayata geçiriliyor.

Maçka Belediyesinin öncülüğünde kurulacak kamera sistemleri ile hem güvenlik sağlanacak hem de internet üzerinde ilçe seyredilebilecek. 
 
İlçe merkezinde belirlenen bölgelere 40 kameranın kurulacağını belirten Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, ilçedeki vatandaşların daha rahat ve huzurlu ortamda yaşayabilmeleri adına MOBESE kameralarının önemli olduğuna vurgu yaptı. Başkan Koçhan, “Hem güvenlik acısından gerekli olan MOBESE sistemini kuruyoruz. Hem de bu kameralar ile internet üzerinden ilçemizin izlenme imkanı olacak. Kurulan kameralar ile yaşanan güvenlik sorunlarının da önüne geçeceğiz. Özellikle gurbetçi vatandaşlarımız çok beğeneceği bu sistemin kurulumuna başladık. İlçe merkezinde 40 ayrı kamera kurulu gerçekleştirilecek. Bu kameralar belirli noktalarda internet üzerinde canlı olarak seyredilebilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler