M. Adayları dikkat

Seçim takvimine göre, yarın ayrıca geçici aday listelerine karşı il seçim kurullarına ve Yüksek SeçimKurulu'na (YSK) yapılacak itirazlar başlayacak ve incelenecek.Geçici aday listelerine karşı ilgili il seçim kuruluna yapılacak itirazların süresi 16 Nisan

M. Adayları dikkat
Seçim takvimine göre, yarın ayrıca geçici aday listelerine karşı il seçim kurullarına ve Yüksek SeçimKurulu'na (YSK) yapılacak itirazlar başlayacak ve incelenecek.
Geçici aday listelerine karşı ilgili il seçim kuruluna yapılacak itirazların süresi 16 Nisan'da sona erecek.
 
19 Nisan, milletvekili geçici aday listelerine karşı il seçim kurullarına yapılan itirazlar üzerine bu kurullarca verilen kararlara yönelik itirazların YSK tarafından karara bağlanmasının vemilletvekili geçici adaylığından istifa edenlerin YSK'ya bildirmesinin son günü olacak.
Birleşik oy pusulasında yer alacak bağımsız aday sıralaması için tüm il seçim kurullarında aynı anda olmak üzere, 21 Nisan'da, saat 11.00'de kura çekilecek.
 
Siyasi partilerin seçim çevreleri itibarıyla milletvekili kesin aday listeleri ile bağımsız adaylar, 24 Nisan'da radyo, televizyon, Resmi Gazete ve illerde ilan edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem