Lütfi Arıboğan ifade verdi

 Şike davasında tanık olarak dinlenilmesine karar verilen TFF eski başkanvekili Lütfi Arıboğan ile hakkında yakalama kararı çıkarılan sanık menajer Metin Korkmaz mahkemede ifade verdi.Davanın sanıklarından Metin Korkmaz ile Aykut Aydın hakkında İstanbul 1

Lütfi Arıboğan ifade verdi

 

Şike davasında tanık olarak dinlenilmesine karar verilen TFF eski başkanvekili Lütfi Arıboğan ile hakkında yakalama kararı çıkarılan sanık menajer Metin Korkmaz mahkemede ifade verdi.

Davanın sanıklarından Metin Korkmaz ile Aykut Aydın hakkında İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce yakalama kararı çıkartılmıştı. Yakalama kararı üzerine yurtdışında olduğu öğrenilen Korkmaz dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gitti. Şike davasına bakan mahkeme heyetinin karşısına çıkarılan Korkmaz'ın ifadesi verdi.

 

"MAÇTAN ÖNCE TRANSFER GÖRÜŞMESİNİ BEN ENGELLEDİM"

Korkmaz'ın sorgusunda Fenerbançeli Sezer Öztürk'ün transferine ilişkin bilgiler verdiği öğrenildi. Menajer Korkmaz'ın Fenerbahçe- Eskişehirspor maçı öncesi, o zaman Eskişehirspor'da oynayan Sezer Öztürk ile Fenerbahçeli bazı isimlerin transfer görüşmesi yapmak istediğini, ancak kendisinin maçtan önce bu görüşmenin yapılmasına karşı çıkarak engellediğini söylediği öğrenildi.

İfadesinin ardından yakalama kararı kaldırılan Korkmaz, serbest bırakıldı.

 

ARIBOĞAN İFADE VERDİ

Duruşmada tanık olarak dinlenilmesine karar verilen TFF eski başkanvekili Lütfi Arıboğan da ifade verdi. Arıboğan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne giderek ifade verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler