Lopez yine büyüledi

Ünlü yıldızın, kendisine eşlik eden 110 kişilik ekibiyle muhteşem bir sahne performansı sergilediği, 6 kez kıyafet değiştirdiği geceye, günler öncesinden konuşulmaya başlanan oryantal dansı damga vurdu.Dünya turnesi kapsamında İstanbul'da son konserini 17

Lopez yine büyüledi

Ünlü yıldızın, kendisine eşlik eden 110 kişilik ekibiyle muhteşem bir sahne performansı sergilediği, 6 kez kıyafet değiştirdiği geceye, günler öncesinden konuşulmaya başlanan oryantal dansı damga vurdu.

Dünya turnesi kapsamında İstanbul'da son konserini 17 Kasım Cumartesi akşamı, yine Ülker Sports Arena'da verecek Lopez, sahnedeki görkemli ışıklandırma, ses düzeni, gösterişli kostümler ve başarılı koreografisiyle, seyircilere unutamayacakları bir gece yaşattı.
 
 
Lopez'in muhteşem performansını izlemeye gelen yaklaşık 15 bin seyirci arasında, Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Emel Acar, Yonca Evcimik, Selma Türkeş, Ayşe Özyılmazel, Ceylan ve Zuhal Pirinçcioğlu gibi ünlü isimler de vardı. İlk olarak DJ setiyle Pascal Nouma, ardından ise Bedük sahne aldı.
 
Konserin açılışını "Never Gonna Give upö şarkısıyla yapan ve "Waiting For Tonightö, "Jenny From The Blockö, "Let's Get Loudö gibi sevilen parçalarıyla devam eden Lopez'in enerjisi görülmeye değerdi. Sanatçı finali, son albümünde Pitbull ile düet yaptığı ve büyük yankı uyandıran "On The Floor" şarkısıyla gerçekleştirdi.
 
"BİRAZ DAHA ŞİŞMAN BEKLİYORDUM"
 
Konser çıkışı konuşan Özge Ulusoy, "Konseri izleyen İlk defa izledim. Dünya gözüyle gördük gerçekten dünya starı. Çok güzeldi herşey. Biraz daha şişman bekliyordum. Fiziği herşeyi çok güzel. Hem şarkı söyleyip hem de dans etmek çok zor olsa gerek" diye konuştu. Emel Acar ise, "Onun çok büyük hayranıyım, muhteşem bir performanstı. Hiçbir şey onu eskitememiş, yıllar onu genç tutmuş" dedi. Jennifer Lopez, İstanbul'daki son konserini 17 Kasım Cumartesi akşamı, yine Ülker Sports Arena'da verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler