LGBT yürüyüşünde skandal pankart!

İstanbul Taksim'de "Trans Onur Yürüyüşü" gerçekleştiren LGBT üyeleri içinde bulunduğumuz Ramazan ayı ile ilgili hakaret içerikli pankart açtı. "Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz" pankartı açan LGBT'liler onur yürüyüşü adı altında Müslümanların

LGBT yürüyüşünde skandal pankart!

İstanbul Taksim'de "Trans Onur Yürüyüşü" gerçekleştiren LGBT üyeleri içinde bulunduğumuz Ramazan ayı ile ilgili hakaret içerikli pankart açtı. "Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz" pankartı açan LGBT'liler onur yürüyüşü adı altında Müslümanların en kutsal aylarını eşcinsellikle bütünleştirdi.

LGBT üyeleri bütün dünyada düzenlenen "Onur Yürüyüşü" adı altında Taksim'de bir yürüyüş düzenledi. İstanbul Taksim'de toplanan kalabalık İstiklal Caddesi'nde yürüyüş yaptı.

Üç aylar ile dalga geçtiler

Yürüyüşte açılan bir pankart ise büyük tepki topladı. "Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz" yazılı pankart açan LGBT'liler içinde bulunduğumuz Ramazan ayı ile dalga geçip, Recep ve Şaban ayını da eşcinsellikle bütünleştirdiler. Sosyal medyada paylaşılan bu pankarta bir çok tepki mesajı geldi.

İşte o pankart

lgbt.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem