LG G4 özelliklerini yakından inceleme! LG G4 göz kırpma özelliği

LG G4'ün özelliklerini biliyor musunuz? İŞTE G4 İNCELEMESİ Akıllı telefonlar geliştikçe, onlarla beraber güvenlik önlemleri de geliştiriliyor. Eskiden tek tip olan tuş kilidi açma metodu bugün onlarca farklı şekilde mevcut. Son derece gelişmiş bir akıllı

LG G4 özelliklerini yakından inceleme! LG G4 göz kırpma özelliği
LG G4'ün özelliklerini biliyor musunuz?
 
İŞTE G4 İNCELEMESİ
 
Akıllı telefonlar geliştikçe, onlarla beraber güvenlik önlemleri de geliştiriliyor. Eskiden tek tip olan tuş kilidi açma metodu bugün onlarca farklı şekilde mevcut. Son derece gelişmiş bir akıllı telefon olan LG G4’te de durum böyle. LG G4’ün tuş kilidi açma yöntemlerinden birisi de yüzünüzü kullanmak. Fakat resminizi kullanarak tuş kilidinizin açılabilme ve dolandırılma ihtimaline karşın LG, farklı bir yöntem geliştirmiş ve tuş kilidini açmak için göz kırpma özelliğini G4’e yerleştirmiş.
 
LG G4’te göz kırparak tuş kilidini açmak için Ayarlar/Settings > Kişisel/Personal > Kilit ekranı ve güvenlik/Lock screen and security > Ekran kilidi şekli/Screen lock type > Yüz kilidi/Face unlock yolunu takip ederek kurulumu yapıyorsunuz, ardından Face unlock sayfasında Presence kutusunu işaretliyoruz.
 
Akıllı telefon

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem