LETV Max Pro X910 bomba özelliklerle geliyor!

LETV akıllı telefon pazarında Le serisi ile hızla yükselmişti. Çinli üretici metal kasalı akıllı telefonlarını en yüksek özellikleri ile donatarak kullanıcılardan tam not almayı başardı. Şirketin “LeTV Le 1S” adlı akıllı telefonu bir saatte 550 bin adet s

LETV Max Pro X910 bomba özelliklerle geliyor!

LETV akıllı telefon pazarında Le serisi ile hızla yükselmişti. Çinli üretici metal kasalı akıllı telefonlarını en yüksek özellikleri ile donatarak kullanıcılardan tam not almayı başardı. Şirketin “LeTV Le 1S” adlı akıllı telefonu bir saatte 550 bin adet satarak satış rekoru kırdı. Durum böyle olunca şirketin bir sonraki modeli hakkında ayrıntılar şimdiden çıkmaya başladı.

LETV Max Pro X910 adlı telefonun sızdırılan AnTuTu ekran görüntüsünde cihazın özellikleri yer alıyor. Buna göre telefon dört çekirdekli Snapdragon 820 işlemci ile güçlendirilmiş olacak. Listeye göre LETV Max Pro, 2K çözünürlüğe sahip 5.5-inç ekran ile geliyor. Telefon, 4MP (çoğunlukla Ultra piksel)ön kamera ile birlikte 21MP arka kamera özelliğine sahip. 4GB RAM ile gelen LETV Max Pro,  64GB dahili depolama özelliğine sahip olacak. Telefon, Android’in son sürümü Android 6.0 Marsmallow işletim sistemi ile çalışacak.

Telefonun yakında tanıtılabileceği söyleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem