Kylie Jenner annesinin mayosuyla! - Kylie Jenner'den dikkat çeken pozlar

Kylie Jenner'ın annesi Kris Jenner, bu mayoyu 1989 yılında yani bundan tam 26 yıl önce Acapolco'daki tatilinde giymişti.   Mayoyu giydiği sıralarda Kris Jenner'ın 4 çocuğu vardı ve şu an altı çocuk annesi olan Kris, son çocuğu Kylie'yi henüz dünyaya getir

Kylie Jenner annesinin mayosuyla! - Kylie Jenner'den dikkat çeken pozlar

Kylie Jenner'ın annesi Kris Jenner, bu mayoyu 1989 yılında yani bundan tam 26 yıl önce Acapolco'daki tatilinde giymişti.

 
Mayoyu giydiği sıralarda Kris Jenner'ın 4 çocuğu vardı ve şu an altı çocuk annesi olan Kris, son çocuğu Kylie'yi henüz dünyaya getirmemişti bile! Mayolu fotoğraftaki Kris Jenner'ın bu fotoğraf çekildiği sırada dört çocuğu olduğunu düşününce, fiziğine hayran olmamak elde değil!
12-016.jpg
Şimdi o fotoğraftan 26 yıl sonrasına ışınlanıyoruz ve aynı mayoyu Kris Jenner'ın son çocuğu Kylie Jenner'ın Meksika'daki tatilinde giydiğini görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde henüz 18 yaşına giren Kylie Jenner'a da mayo, en az annesi kadar yakışmış. Örgülü saçları ve yuvarlak hatlarıyla mayoyla muhteşem görünen Kylie Jenner'ın muhteşem fiziğini, annesi Kris Jenner'ın kusursuz genlerine borçlu olduğuna şüphe yok.
kyle-jenner.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem