Kuzenini bıçaklayan Afgan gencine müebbet hapis cezası

Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan kavgada kuzenini bıçaklayarak öldüren Abdulsabur M. hakkında "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis istemi ile dava açıldı. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, cinayet olayı

Kuzenini bıçaklayan Afgan gencine müebbet hapis cezası

Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan kavgada kuzenini bıçaklayarak öldüren Abdulsabur M. hakkında "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, cinayet olayı 21 Mart 2015 günü Yakutiye ilçesi Kadana mahallesinde meydana geldi. 4 yıldır Erzurum'da sığınmacı olarak yaşayan Afganistan uyruklu ve aynı zamanda kuzen olan Abdulgafor M. (17) ile Abdulsabur M., amca kızları Zehra ile aralarındaki duygusal ilişki nedeniyle tartıştı. Abdulsabur M. cebinden çıkardığı çakı ile kuzeni Abdulgafor M'yi göğsünden bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Cinayet olayından sonra yakalanan katil zanlısı kuzen Abdulsabur M. hakkında Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

"PİŞMANIM AMA, NİŞANLIMLA EVLENMEMİ ENGELLEDİ"

'Kasen adam öldürmek" suçundan Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde müebbet hapis istemi ile hakim karşısına çıkarılan Afganistan uyruklu Abdulsabur M. "Amcamın kızı olan Zehra ile 6 ay önce nişanlandım. Amcamın oğlu olan Abdulgafur, nişanlım olan Zehra ile evlenmemize engel olmak istedi. Karşılıklı başlayan tartışma ile kavga ettik. Bir anlık öfkemle ne yaptığımı bilemedim. Bıçağı rast gele salladım. Pişmanım" dedi.

Mahkeme heyeti, dosyayı mütalaaya çıkararak duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem