Kuyumcuyu 1,5 dakikada soydular

Ümraniye'de bir alışveriş merkezinin kapısını levyeyle kırıp içeri giren silahlı ve yüzleri maskeli 3 kişi alış veriş merkezindeki kuyumcuyu soydular. Olay Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Balkan Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde saa

Kuyumcuyu 1,5 dakikada soydular

Ümraniye'de bir alışveriş merkezinin kapısını levyeyle kırıp içeri giren silahlı ve yüzleri maskeli 3 kişi alış veriş merkezindeki kuyumcuyu soydular.

Olay Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Balkan Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirlenemeyen yüzleri maskeli ve silahlı üç kişi otomobille alışveriş merkezine geldi. Alışveriş merkezinin kapısını levyeyle kıran şahıslar içeri girdi. Güvenlik görevlilerinin üst katta olmasını fırsat bilen soyguncular, kuyumcunun camını balyozla kırarak vitrinde bulunan bir miktar altını 1,5 dakikalık kısa bir zamanda alıp kaçtılar. Güvenlik görevlilerinin kameralardan durumu fark etmesi üzerine soyguncular geldikleri araçla olay yerinden hızla uzaklaştı. Soyguncuların kaçarken havaya birkaç el ateş ettiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler alışveriş merkezi içerisinde bulunan kuyumcunun etrafına şerit çekti. Olay yeri inceleme ekipleri alışveriş merkezi ve çevresinde delil araştırması yaparak incelemede bulundu.

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, kaçan soyguncuların yakalanması için arama başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler