“Kutlu yürüyüşümüzün kahramanı milletimizdir!”

Başkan Revi, Partisinin kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

“Kutlu yürüyüşümüzün kahramanı milletimizdir!”
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti’nin kuruluşunun 15. yılı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

K Parti’nin kuruluşunun Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başkan Revi, “Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz ülkemizin dört bir köşesinin çehresini değiştirmiştir. Sağlıktan eğitime, kültür sanattan ekonomiye, alt yapıdan sanayiye, spordan ticarete ve aklınıza gelebilecek her alanda AK Parti yeniden bir atılım ve dirilişin başrolü olmuştur. Bu yenilikçiliğin, bu pozitif değişimin sonucunda ise aziz milletimiz partimizi 3 Kasım 2002’den itibaren bugüne kadar her platformda layıkıyla sahiplenmiş ve güçlü bir destek vermiştir” dedi.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

AK Parti’nin ‘Milletin partisi’ olduğunu da vurgulayan Başkan Revi, “Laf değil icraat düsturuyla hareket ederken devlet ve millet el ele, omuz omuza anlayışımızı da harfiyen yerine getirmeye çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye eski Türkiye değildir günü kurtarmaktan öte geleceğe dair büyük hedefleri olan bir ülkedir. Dünya’nın en büyük 10 ekonomisi arasında olmak için gayretlerimiz en üst seviyede devam ederken iç ve dış tehditlere karşı da mücadelemiz kararlı bir şekilde yürütülmektedir. Bir yandan PKK bir yandan FETÖ bir yandan DAEŞ bir yandan YPG ve bir yandan bunların türevleri olan terör örgütlerine, bu terör örgütlerini kullananlara karşı mücadelemiz Allah’ın da yardımıyla devam etmektedir.”  şeklinde konuştu.

KURUCULARIMIZA MİNNETTARIZ

AK Partinin kuruluşunda yer alanlara minnettar olduklarını da özellikle belirten Başkan Revi, “Partimizin kuruluşunda yer alan kurucu başkanlarımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. Vatana hizmet sevdasıyla gecesini gündüzüne katan ve zor şartlar altında milletin partisini kuran kıymetli büyüklerimizi saygıyla anıyor ve vefat etmiş olanlara ise Allah’tan rahmet diliyorum. Son olarak FETÖ / PDY terör örgütünün darbe girişimin şanlı bir direnişle püskürten ve partimizin kuruluşundan itibaren artarak destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyor. Kundaktaki bebeğin gözlerinden yetmişine merdiven dayamış büyüklerimizin de ellerinden öpüyorum, bu davanın da bu kutlu yürüyüşün de kahramanları onlar bizler ise neferleriyiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem