Kuşadası film gösterisi

Kuşadası Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Açıkhava Film Gösterim Günleri devam ediyor. Kuşadası'nın farklı noktalarına kurulan beyaz perde aracılığıyla yakın tarihlerde vizyona giren yerli yapım sinema filmlerini Kuş

Kuşadası film gösterisi

Kuşadası Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Açıkhava Film Gösterim Günleri devam ediyor.

Kuşadası'nın farklı noktalarına kurulan beyaz perde aracılığıyla yakın tarihlerde vizyona giren yerli yapım sinema filmlerini Kuşadalılarla buluşturmayı amaçlayan Açıkhava Film Gösterim Günleri'ne vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Davutlar ve Güzelçamlı'dan sonra Kuşadası'nın merkezi noktalarında devam eden gösterimler kapsamında son olarak Uğur İnan Spor Salonu önünde Burak Aksak'ın yönettiği Bana Masal Anlatma adlı film Kuşadalı izleyicilerle buluştu.

12 Ağustos'dan bu yana sürmekte olan film gösterimleri kapsamında bugüne kadar Kocan Kadar Konuş, Deliha, Patron Mutlu Son İstiyor, Bana Masal Anlatma ve Düğün Dernek filmleri farklı noktalarda gösterilirken 12 Eylül'de sona erecek ve tüm gösterimleri Saat: 21.00'de başlayacak program şu şekilde sürecek: 27 Ağustos: Düğün Dernek-İsmail Cem Meydanı, 03 Eylül: Düğün Dernek-Yavansu Mahallesi , 10 Eylül: Patron Mutlu Son İstiyor-Ege Mahallesi ve 12 Eylül: Deliha-İkiçeşmelik Mahallesi

Kuşadası film gösterisi

Kuşadası film gösterisi

Kuşadası film gösterisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler