Kurtulmuş'tan CHP'ye Mesaj...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhuriyet Halk Partisi bu zihniyetle devam ederse hiçbir zaman iktidar olamayacaktır " dedi.Has Parti Ankara İl Teşkilatının AK Parti'ye katılım törenine; Has Parti'nin eski genel başkanı, AK Parti Genel

Kurtulmuş'tan CHP'ye Mesaj...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhuriyet Halk Partisi bu zihniyetle devam ederse hiçbir zaman iktidar olamayacaktır " dedi.

Has Parti Ankara İl Teşkilatının AK Parti'ye katılım törenine; Has Parti'nin eski genel başkanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da katıldı.
 
AK Parti Başarılı Niçin CHP Başarısız?
 
Kurtulmuş, ana muhalefet partisini şu sözlerle eleştirdi.
 
“Eğer normal şartlarda devam ederse, şunu çok açık şekilde söyleyebilirim ki önümüzdeki 30 yılda bu memlekette CHP hiçbir zaman bu zihniyetle devam ederse iktidar olmayacaktır. Bu CHP olarak durursa diyorum, bugünkü şekliyle durursa diyorum. Kendisini yeniler, milletle barışır, milletin durduğu çizgide durursa problem yok. Niçin AK Parti başarılı niçin CHP başarısız? Özeti bir cümle, AK Parti doğru yerde duruyor, CHP yanlış yerde duruyor."
 
Törene Melih Gökçek'te Katıldı
 
Törene katılan isimlerden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'di.
 
Gökçek'in gündeminde , yerel seçimler ile cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı .
 
Gökçek, "Yerel seçimlerden 4 ay sonra da Cumhurbaşkanlığı'nı alacağız inşallah. Başbakanımızı da o gün yüzde 50 ile değil, yüzde 60 ile Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem