Kurtlar vadisinde düğün!

Abdülhey’in düğününe dizi setindeki rol arkadaşlarından Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak katılırken, Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ile Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun gibi isimler katılmadı. Denizli, Kurtlar

Kurtlar vadisinde düğün!

Abdülhey’in düğününe dizi setindeki rol arkadaşlarından Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak katılırken, Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ile Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun gibi isimler katılmadı.

 

Denizli, Kurtlar Vadisi’ne gelin verdi. Vadi’nin tanınmış karakterlerinden Abdülhey’i canlandıran Kenan Çoban, bir süredir nişanlı olduğu Denizlili Dilek Özkan ile Denizli Polisevi’nde yapılan düğünle evlendi. Düğüne basın mensupları alınmazken, Polisevi girişinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Kenan Çoban, “Çok mutluyuz. Birlikte yuva kurmak için evlendik. Mutlu olacağız” dedi. Bir gazetecinin, “Horozlar Vadisi Denizli’den evlendiniz, neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Çoban, “Vadiden değil, Denizli’den evlendim. Birbirimizi seviyoruz ve çok mutluyuz. Yeni bir hayatın başlangıcını yaptık. Aile kurduk, geldiğiniz için teşekkür ediyoruz” yanıtını verdi. İstanbul Üniversitesi Konservatuar Bölümü mezunu olan Dilek Özkan ise, “Çok mutluyuz” demekle yetindi.

 

Abdülhey’in Denizli’deki düğününe Kurtlar Vadisi’nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile Gürkan Uygun ve diğer önemli karakterlerin katılmaması dikkat çekti. Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak, “Polat ve Memati mazeretlerini Abdülhey’e bildirdi. Aldülhey’in düğününe katıldığım için mutluyum. Yakın da ben de evleneceğim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem