Kurtlar Vadisi izleyen askerler soyuldu

Diyarbakır Valiliği, Hazro İlçe Jandarma Komutanlığı deposundan 15 bin Kalaşnikof fişeği ile adli emanet deposunda tutulan 10 kilo esrarın çalınmasıyla ilgili bir personelin tutuklandığını açıkladı.Diyarbakır Valiliği, bir astsubayın,  askerler Kurtlar Va

Kurtlar Vadisi izleyen askerler soyuldu

Diyarbakır Valiliği, Hazro İlçe Jandarma Komutanlığı deposundan 15 bin Kalaşnikof fişeği ile adli emanet deposunda tutulan 10 kilo esrarın çalınmasıyla ilgili bir personelin tutuklandığını açıkladı.

Diyarbakır Valiliği, bir astsubayın,  askerler Kurtlar Vadisi dizisini izlerken 15 bin Kalaşnikof fişeği ile 10 kilo toz esrarı çalmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “İdari tahkikat heyeti tarafından 23 Şubat 2011 tarihinde hazırlanan rapor neticesinde, Hazro ilçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli bir askeri personel şüpheli sıfatı ile gözaltına alınmış ve tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemece 24 Şubat 2011 tarihinde tutuklanmıştır. Kayıp mühimmat ile ilgili olarak soruşturmayı yürüten 7’inci Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığınca aynı askeri personel hakkında ’askeri malzemeyi çalmak ve satmak’ suçundan tutuklama talebiyle sevk işlemi yapılmış ve anılan kişi 7inci Kolordu Komutanlığı Askeri Mahkemesi’nce ikinci kez tutuklanmıştır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem