Kürtaj'dan sonra sezeryana tedbir

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kürtaj ile ilgili düzenlemeye ilişkin olarak, ''Önümüzdeki ay içerisinde bu çalışmaları Bakanlar Kurulu'na yetiştirmeyi planlıyoruz. Ondan sonrası Bakanlar Kurulu ve Meclis'in işi'' dedi.Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sezaryenle ilg

Kürtaj'dan sonra sezeryana tedbir

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kürtaj ile ilgili düzenlemeye ilişkin olarak, ''Önümüzdeki ay içerisinde bu çalışmaları Bakanlar Kurulu'na yetiştirmeyi planlıyoruz. Ondan sonrası Bakanlar Kurulu ve Meclis'in işi'' dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sezaryenle ilgili şimdiye kadar birçok yaptırım uyguladıklarını belirterek, ''Bir takım başka yaptırımlar ya da tedbirler alabiliriz. Örneğin tıbbi gereklilikler dışında kadının mutlaka normal doğuma öncelikle iknasını isteyebiliriz. Tıbbi gereklilik yoksa onun normal doğuma ikna edilmesi için bir süreç tarif edebileceğiz. Bunun üzerinde çalışıyoruz'' dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem