Kürtaj gerginliğinde son nokta

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında, kürtaj tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında, kürtaj tartışmalarına ilişkin, ''Bütün mille

Kürtaj gerginliğinde son nokta

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında, kürtaj tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında, kürtaj tartışmalarına ilişkin, ''Bütün milletimiz şundan emin olsun ki hem vicdanları hem kadınların seçim hakkını hem de anne rahmindeki bebeğin yaşam hakkını koruyacak bir orta yol bulacağız.

Bundan önceki benzeri tartışmalarda olduğu gibi AK Parti hükümeti olarak bu konuya da milletin vicdanında olumlu bir cevap oluşturacak bir çözüm bulacağımıza eminim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem