Kurbanlıklar kaçtı, sahipleri kovaladı

Manzara değişmedi. Kurbanlıklar kaçtı, sahipleri kovaladı. Hastanelerse acemi kasaplarla doldu.Kurban Bayramı yine benzer sahnelere sahne oldu. Yurdun bir çok yerinde sahiplerinin elinden kaçan kurbanlıklar, ortalığı birbirine kattı. Firar eden kurbanlıkl

Kurbanlıklar kaçtı, sahipleri kovaladı

Manzara değişmedi. Kurbanlıklar kaçtı, sahipleri kovaladı. Hastanelerse acemi kasaplarla doldu.

Kurban Bayramı yine benzer sahnelere sahne oldu. Yurdun bir çok yerinde sahiplerinin elinden kaçan kurbanlıklar, ortalığı birbirine kattı. Firar eden kurbanlıklardan kimi kolayca yakalanırken, kimi ise uğraştırdı. Kovalamaca sırasında tehlikeli anlar ve yaralanmalar da yaşandı.

ACEMİ KASAPLAR İŞ BAŞINDA

Hastaneler her Kurban Bayramında olduğu gibi bu bayramda da acemi kasaplarla doldu. Kurban kesimi sırasında yaralanan bir çok insan, acil servislere başvurdu.

Uyarılara rağmen birçok vatandaş da kurbanını sokakta veya boş arazilerde kesti. Belediye ekipleri bu kişilere para cezası verdi.

İstanbul Boğazı ise yine kızıla büründü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem