Kuran Kursu minibüsü devrildi

Kaza, saat 14.00 sıralarında Hacılar ilçesi Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı yolunda meydana geldi. Hilal Kuran Kursu, öğretmen ve öğrencileri için Serçer Yaylası'nda gondol gezisi düzenledi. 49 yaşındaki Ramazan İstekli'nin kullandığı 38 S 0073 plakalı

Kuran Kursu minibüsü devrildi

Kaza, saat 14.00 sıralarında Hacılar ilçesi Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı yolunda meydana geldi. Hilal Kuran Kursu, öğretmen ve öğrencileri için Serçer Yaylası'nda gondol gezisi düzenledi. 49 yaşındaki Ramazan İstekli'nin kullandığı 38 S 0073 plakalı minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada 18 öğrenci, 4 öğretmen ve 2 veli yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı yara almadan atlatan minibüs şoförü Ramazan İstekli, gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem