Kupa Trabzonspor’un hakkı

"Bana göre kupa aslında Trabzonspor’un hakkı. Bunun bir takım güçler kanalıyla başkasına verilmesi haksızlık"CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, futbolda şike iddialarıyla ilgili, "Bana göre kupa aslında Trabzonspor’un hakkı. Bunun bir takım güçler kanal

Kupa Trabzonspor’un hakkı

"Bana göre kupa aslında Trabzonspor’un hakkı. Bunun bir takım güçler kanalıyla başkasına verilmesi haksızlık"

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, futbolda şike iddialarıyla ilgili, "Bana göre kupa aslında Trabzonspor’un hakkı. Bunun bir takım güçler kanalıyla başkasına verilmesi haksızlık" dedi. 
 
Partisinin gençlik kollarınca düzenlenen konferansa katılmak üzere Trabzon'a gelen Kamer Genç, salona Trabzonspor kaşkoluyla girdi. Partililerle tek tek tokalaşan Genç'in Deniz Feneri davasını unutturmamak için yaptırdığı, üzerinde deniz feneri figürü bulunan kırmızı kravatı dikkat çekti.
 
KUPA ASLINDA TRABZONSPOR’UN HAKKI
 
Konferansın ardından gazetecilerin futbolda şike soruşturmasıyla ilgili sorusunu yanıtlayan Genç şunları söyledi:
 
“Türkiye Büyük Milet Meclisi'nde CHP’nin hiçbir önergesi kabul edilmiyor. Hep AKP’nin önergeleri kabul ediliyor. Biz CHP olarak Anadolu takımlarının yanındayız. İstanbul dükalığına karşıyız. Bana göre de kupa aslında Trabzonspor’un hakkı. Bunu tabi bir takım güçler kanalıyla başkasına verilmesini haksız buluyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem