Kumpas soruşturmasında 5 tahliye

Tahşiyeciler isimli gruba kumpas kurulduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamenin kabul edilmesiyle birlikte tutuklu bulunan 5 kişinin tahliyesine karar verildi. Aralarında eski Emniyet Müdürü Tufan Ergüder'in de bulunduğu 4 ki

Kumpas soruşturmasında 5 tahliye

Tahşiyeciler isimli gruba kumpas kurulduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamenin kabul edilmesiyle birlikte tutuklu bulunan 5 kişinin tahliyesine karar verildi. Aralarında eski Emniyet Müdürü Tufan Ergüder'in de bulunduğu 4 kişi, kararın ardından tahliye edilirken, hakkında başka bir dosya bulunan Kazım Aksoy'un ise tutuklu hali devam edecek.

Tahşiyeciler isimli gruba kumpas kurulduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamenin ardından tutuklu 5 kişinin de tahliye edilmesine karar verildi. Soruşturma kapsamında Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ile birlikte Yasin Koyuncu, Selçuk Ocaktan ve Ufuk Yıldırım'ın da tahliyesine karar verildi. Tahliye kararının cezaevine tebliği edilmesi ile birlikte tutuklu sanıkların sırayla tahliye işlemleri gerçekleştirildi. Tahliye edilenler arasında yer alan Kazım Aksoy hakkında bulunan başka bir dosya nedeniyle tutuklu halinin devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler